Transport

Na vreme i pod najpovoljnijim uslovima

Cilj kompanije CRH Srbija je da Vam omogućimo da traženu robu dobijete u dogovoreno vreme pod najpovoljnijim uslovima sa nepromenjenim karakteristikama robe.

Usluge transporta robe Vam nudimo svojim i kapacitetima ugovornih prevoznika sa najvišim stepenom usluge u organizaciji profesionalnih i iskusnih kadrova uz primenu savremenih informacionih tehnologija i aplikacija. Drumski transport cementa obavljamo u oba pojavna oblika, u rinfuzu i paletizovanog cementa, uz mogućnost da u realnom vremenu pratite status isporuke.

Kontakt osoba za logistiku cementa je Miroslav Krstić +381 63 106 78 02.

Distribucija i pumanje betona na teritoriji grada Beograda i okoline se obavlja savremenim kamionima mikserima i beton pumpama renomiranih svetskih proizvođača.

Za distribuciju i pumpanje gotovih betona kontakt osoba je Miloš Mihajlović +381 69 614 068.

U vodnom transportu smo u mogućnosti da Vam ponudimo transportne i usluge pretovara na unutrašnjim plovnim rekama i kanalima za rasute terete i robe (prirodni agregat i kamen, frakcije, čvrsta goriva i slična roba).

Za distribuciju i pretovar agregata i drugih proizvoda plovnim sredstvima i objektima kontakt osoba je Miroslav Đordan: +381 63 602 580.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Zahvaljujemo se naVašeminteresovanju, uskoroćetedobitinašodgovor.

Kontakt

Za tehničku podršku pozovite nas na 0800 325 425

O CRH-u

Saznajte više o CRH-u u svetu

Lokacije

Možete nas naći na sledećim lokacijama