PROJEKTI

Partnerstvo za budućnost 2019

Poziv za učešće na konkursu “Partnerstvo za budućnost”

Popovac, 18. mart 2019. - Kompanija CRH Srbija desetu godinu za redom poziva sve neprofitne organizacije, ustanove i udruženja građana, da nam pošalju svoje idejne projekte u okviru konkursa „Partnerstvo za budućnost”. Kao i ranijih godina, konkurs je otvoren za organizacije registrovane na teritoriji opštine Paraćin.

O projektima koji će biti podržani odlučivaće stručni žiri, u skladu sa Uslovima konkursa koje možete pronaći na www.crhserbia.com/projekti/. Kao i prethodnih godina, pri izboru će se voditi računa o relevantnosti projekta za potrebe lokalne zajednice, potencijalu održivosti, ali i usklađenosti sa temama koje CRH podržava svojom Strategijom društveno odgovornog poslovanja, a to su: održivi razvoj, obrazovanje i promovisanje kulture i sporta.

Konkurs je otvoren od 18. marta do 30. aprila 2019. godine. Najljubaznije vas molimo da u ovom roku svoje prijave pošaljete na e-mail adresu zorica.radovanovic@rs.crh.com, ili poštom na adresu: „Partnerstvo za budućnost”, CRH (Srbija) d.o.o., 35254 Popovac.

Rezultati konkursa biće objavljeni 3. juna 2019. godine na www.crhserbia.com, kao i u nedeljnicima „Bilten” i „Novi Put”.

Molimo vas da detaljno popunite Obrazac za prijavu, jer se nepotpune i neblagovremeno poslate prijave neće razmatrati.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica, najljubaznije vas molimo da ih pošaljete na e-mail adresu zorica.radovanovic@rs.crh.com

 

Radujemo se saradnji
CRH (Srbija) d.o.o.

Kontakt

Zorica Radovanovic

Email: zorica.radovanovic@rs.crh.com

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Zahvaljujemo se naVašeminteresovanju, uskoroćetedobitinašodgovor.

Kontakt

Za tehničku podršku pozovite nas na 0800 325 425

O CRH-u

Saznajte više o CRH-u u svetu

Lokacije

Možete nas naći na sledećim lokacijama