Najčešća pitanja

Zašto da se pridružite CRH Srbiji i kakve ljude traži naša kompanija

Zašto da se pridružite CRH Srbiji?
Zato jer znamo da prepoznamo Vaše potencijale i pružamo Vam mogućnost da ih u potpunosti razvijete. Nudimo Vam mogućnost rada u različitim sferama posla. Nudimo Vam i mogućnost međunarodne karijere i rad u istinski multikulturalnom okruženju.

O CRH Srbija
CRH Srbija ima istoriju koja seže do 1889. godine. Do danas smo se razvili u snažnu, modernu i pouzdanu firmu koja zapošljava oko 400 ljudi u području proizvodnje i prodaje cementa, betona i agregata. Više o nama možete saznati na linku na stranici O nama.

Kakve ljude traži CRH Srbija i postoji li idealan kandidat?
Tražimo ambiciozne i kompetentne ljude, sa entuzijazmom i voljom za učenjem I razvijanjem. CRH je pravi izbor za ljude koji umeju da se nose sa dinamičnim promenama I koji nove zadatke prihvataju kao izazove I mogućnost sopstvenog usavršavanja. Idealan kandidat ne postoji zato što različita radna mesta zahtevaju različite sposobnosti.

Kakvo vas radno okruženje očekuje?
Dinamičnost je reč koja najbolje opisuje naše radno okruženje. U CRH-u možete da očekujete konstantno učenje i razvijanje na svim nivoima upravljanja, kao i timski rad u svim poslovnim segmentima. Naravno očekuju Vas i najbolja i najsavremenija sredstva za rad.

Kako da se prijavim za rad u CRH Srbija?
Kako biste ušli u obzir u prilikom otvaranja budućih radnih mesta, molimo Vas da pratite informacije na stranici Prijava za posao i popunite obrazac za prijavu.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Zahvaljujemo se naVašeminteresovanju, uskoroćetedobitinašodgovor.

Kontakt

Za tehničku podršku pozovite nas na 0800 325 425

O CRH-u

Saznajte više o CRH-u u svetu

Lokacije

Možete nas naći na sledećim lokacijama