KARIJERA

Tražimo inicijativu, kreativnost, entuzijazam i savesnost u obavljanju poslova

CRH Srbija danas ima oko 400 zaposlenih i predani smo razvoju našeg ključnog resursa - ljudi, te zato veliku pažnju poklanjamo izboru kvalitetnih kadrova i njihovom kasnijem razvoju.

Kao jedan od najvećih proizvođača cementa i betona svojim zaposlenima pružamo najkvalitetnije obuke i mogućnost rada i usavršavanja u različitim sferama poslovanja.

Inicijativa, kreativnost, entuzijazam, savesnost u obavljanju poslova je ono što očekujemo od zaposlenih. Podržavamo timski rad, tačnije otvorenost i prilagodljivost pojedinca i njegovu spremnost da sopstvene interese prilagodi interesima kompanije.

Naša politika zapošljavanja zasniva se na načelu jednakih šansi. Stručnost i sposobnost povećavaju šanse, ali to je istovremeno jedina razlika koju mi pravimo medju ljudima. Nacionalnost, pol, vera, političko mišljenje, ali i svaka druga razlika koja je moguća među ljudima, a ne odnosi se na znanje i sposobnost, za nas je nebitna. Ljudima dajemo prednost prema tome šta mogu i šta znaju, a ne prema onome šta jesu ili šta misle.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Zahvaljujemo se naVašeminteresovanju, uskoroćetedobitinašodgovor.

Kontakt

Za tehničku podršku pozovite nas na 0800 325 425

O CRH-u

Saznajte više o CRH-u u svetu

Lokacije

Možete nas naći na sledećim lokacijama